Everything in life

Should be fun!

Everything in life

Should be fun!

Wie vormen het MAD team eigenlijk allemaal?


 • Ruimdenkers
  Ruimdenkers

  Zij bedenken strategieën en creatieve concepten waarbij Games en Gamification het middel zijn voor het te realiseren doel van onze cliënten. Dit doen zij graag in co-creatie met onze cliënten: onze kennis-partners!

 • Mooimakers
  Mooimakers

  Onze Mooimakers zijn gedreven creatieve specialisten in grafische Interfaces, game design, animaties, 2D, 3D, character design, virtuele werelden, geanimeerde video en nog veel meer!

 • Bouwvakkers
  Bouwvakkers

  Voor onze technische bouwvakkers is geen game of gamification project te complex: Alles wat de Ruimdenkers en Mooimakers bedenken en ontwerpen, maken zij werkend. Van browser-based tot mobiele Apps, van complexe virtuele werelden tot database gedreven systemen met CMS.

 • Audiofielen
  Audiofielen

  Ooit de impact ervaren van een tv programma, video, game of andere multimedia uiting, zonder geluid, soundeffects of muziek? Heeft geen impact. Gelukkig hebben wij onze audiofielen!

 • Regelaars
  Regelaars

  Onze inhoudelijk betrokken regelaars weten alles van planning, deadlines, to-do’s lijstjes, korte sprints, productownership, coördinatie en hebben een prettig, soepel-lopende communicatie met onze cliënten als intrinsieke prioriteit nummer één.Geschiedenis van MAD

Opgericht aan het eind van de jaren '90 in Groningen, introduceerde MAD multimedia het gebruik van games voor marketing-en communicatiedoeleinden in Nederland. Arthur van der Linden van Sprankhuizen, oprichter en CEO, 'evangeliseerde' het gebruik van gaming en plezier voor serieuze doeleinden; de eerste 'gamercials' waren geboren. MAD multimedia verschoof haar focus in de jaren 2000 naar een meer breder scala van game-based applicaties. Waaronder ook games voor educatieve en trainingsdoeleinden. Hoogtepunten zijn onder andere virale hits als 'Missie Carglass' en 'Binnenhof Battle', commerciƫle mobiele successen zoals 'Octopuzzle', de eerste gaming-platform voor de gezondheidszorg opleiding 'Gaming in de Zorg' en de bekroonde Wii-spel voor blinde en slechtziende kinderen 'de Verkenner en het Mysterie van de Diamanten Scarabee'. In 2012 opende MAD een kantoor in de buurt van Amsterdam.

Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures