Everything in life

Should be fun!

Everything in life

Should be fun!

Het laatste MAD nieuws!

RIVM kiest MAD voor ontwikkeling demo Serious Game

RIVM kiest MAD voor ontwikkeling demo Serious Game
8 December 2015

Veilig werken is prettig werken! Dat weten ze bij het RIVM maar al te goed. Het RIVM zet een volgende stap en onderzoekt samen met MAD multimedia de mogelijkheden voor een serious game voor leer- en trainingsdoelen.

RIVM Veilig Werken richt zich op het vergroten van veiligheid op de werkvloer in Nederland. Dit doet zij door het ontwikkelen, analyseren en ontsluiten van kennis over veelvoorkomende arbeidsongevallen. De data is beschikbaar in de database ‘Storybuilder’. De rijkdom aan data in Storybuilder is uniek en vormt een kennisbasis voor het leren van ongevallen.

MAD multimedia is gevraagd een demo van een serious game te ontwikkelen welke veiligheidsdeskundigen in staat stelt bewustwording omtrent het onderwerp ‘veilig werken’ te creëren.

De demo wordt begin volgend jaar opgeleverd en zal door het RIVM worden gebruikt om inzichtelijk te maken wat er mogelijk is met de bestaande schat aan informatie uit Storybuilder. Het RIVM is voornemens in de toekomst in samenwerking met een intermediaire organisatie de demo door te ontwikkelen tot een serious game voor leer- en trainingsdoelen.

Bezoek de website van het RIVM voor meer informatie over de activiteiten van het RIVM: http://www.rivm.nl

Voor vragen over dit project neem je contact op met Ilse van der Hoek, via 050 – 311 03 06 of info@madmultimedia.nl

 


Tags voor dit artikel: Serious games