Everything in life

Should be fun!

Everything in life

Should be fun!

Het laatste MAD nieuws!

12 December 2018

Afgelopen november hebben MAD medewerkers Sonja Rus en Rick Pasveer de tweedaagse training Product Owner van Prowareness gevolgd, omdat we niet alleen Mad, maar ook Agile zijn bij Mad Multimedia!

Lees meer »


9 October 2018

Trots zijn wij op de prestaties van onze collega Rick Pasveer in de Ziggo eBattle F1! Na een aantal landelijke kwalificatierondes mochten de beste 10 per GP het afgelopen week tegen elkaar opnemen in de studio in Hilversum, waarna de nummers 1 en 2 vervolgens mochten uitkomen voor #TeamDoornbos of #TeamCoronel. 

Lees meer »


26 September 2018

Leer alles over infectiepreventiemaatregelen en ga de strijd aan met bacteriën en virussen door het spelen van de serious game Infectionary!

Lees meer »


21 August 2018

MAD zoekt een stagiair Marketing en Communicatie die graag de handjes uit de mouwen steekt en goed gedijt bij een afwisselend takenpakket, want op ons kantoor is altijd genoeg te doen! 

 

Lees meer »


16 April 2018

GPAL staat van van dinsdag 17 t/m donderdag 19 april op de vakbeurs Maintenance Gorinchem in Evenementenhal Gorinchem. Wij nodigen u van harte uit om stand H08 te komen bezoeken!

Lees meer »


6 April 2018

Leren op de werkvloer met GPAL! Naast het ontwikkelen van (serious) games focust MAD zich de laatste jaren vooral op innoveren in leren met o.a. haar eigen product GPAL. Deze ontwikkelingen gaan niet ongemerkt voorbij in het Groningse!

Lees meer »


26 March 2018

Natuurlijk zijn we altijd weer trots als we nieuwe leden aan de MAD familie mogen toevoegen, en dit eerste kwartaal van 2018 verwelkomen wij maar liefst 3 nieuwe collega's! Waar de heren eerder al volop vertegenwoordigd waren bij MAD komen er dit kwartaal drie dames bij om de balans weer wat recht te trekken!  Wij stellen ze graag aan je voor:

Lees meer »