Everything in life

Should be fun!

Everything in life

Should be fun!

Het laatste MAD nieuws!

5 December 2017

Leidt u uw medewerkers nog vooral klassikaal op of wellicht nog met dikke handboeken dan moet u zich afvragen of dat iemand die bij u komt werken blij maakt. En de vraag is, blijven niet blije mensen bij u werken? 

Lees meer »


1 December 2017

Veel bedrijven praten over innoveren. Waarbij ze eerst een plan willen opstellen van de visie daarop en alle elementen die daar allemaal bij horen. Zo gaan er maanden voorbij zonder enige echte innovatie. Wij noemen dat oud denken. Onze visie is dat je direct vandaag moet beginnen!

Lees meer »


23 November 2017

Defensie heeft voor opleiden en trainen een visie 2030 opgesteld waarin “altijd en overal leren” een van de 5 strategische pijlers is. Werkplek leren of ook wel performance support genoemd is natuurlijk een mooie kreet maar Defensie is daadwerkelijk direct aan de slag gegaan met de invulling daarvan. En daarin mogen wij als MAD een grote rol spelen!

Lees meer »


16 November 2017

​​​​​​Hoe maak je een dorp of stad energieneutraal? En hoe zorg je daarbij dat productie, profit, people en planet in verhouding zijn? Stel door slim onderhandelen en goed combineren de ideale duurzame energiemix samen!. Het team dat de gemeenschap van voldoende energie voorziet én daarbij alle verschillende belangen in evenwicht houdt, wint.

Lees meer »


14 September 2017

Als woorden als micro learning, agile learning, 70/20/10, at the job learning, peer to peer learning, just in time learning, innovatie van leren en gamification je meteen triggeren, kijk dan of jij voldoet aan onderstaand profiel!

Lees meer »


18 July 2017

Voor een innovatief product GPAL dat wij momenteel door ontwikkelen voor het Ministerie van Defensie en door middel van pilots introduceren bij diverse gerenommeerde organisaties zoeken wij een technisch én functioneel

Tester (0,7 FTE) 

die de brug kan slaan tussen techniek en klantwensen.

Lees meer »
28 February 2017

Altijd leuk, een nieuwe collega! Maak kennis met Rick Pasveer.

Lees meer »


14 February 2017

Een vragenlijst invullen saai? Niet met de Gamified Forms van GGD Twente!

Lees meer »


6 February 2017

Gezond beginnen aan je zwangerschap! Het levert je vele voordelen op.

Lees meer »