Everything in life

Should be fun!

Everything in life

Should be fun!

Het laatste MAD nieuws!

Gezond zwanger worden met de nieuwe game van GGD Twente

Gezond zwanger worden met de nieuwe game van GGD Twente
3 December 2015

Gezond zwanger worden, het klinkt veel vrouwen logisch in de oren, maar toch weten veel vrouwen nog niet altijd precies welke aspecten gezond zwanger worden bevorderen en welke aspecten de kans op een gezonde start van de zwangerschap verkleinen. GGD Twente wil hier verandering in brengen.

Het credo van GGD Twente is ‘gezond zijn en gezond blijven’. GGD Twente wil inwoners van regio Twente dan ook helpen gezonde keuzes te maken. Hier valt ook gezond zwanger worden onder. Ondanks inspanningen van de overheid blijkt dat veel vrouwen nog niet altijd op de hoogte zijn van adviezen rond de conceptiefase. Zo slikken nog niet alle vrouwen die zwanger willen worden foliumzuur en wordt er soms nog gerookt en gedronken.

Samen met GGD Twente ontwikkelen wij momenteel een game die vrouwen op innovatieve wijze bewust moet maken van de gevolgen van keuzes die je als vrouw maakt. Met als doel gedragsverandering in de conceptiefase te realiseren.

De game zal begin volgend jaar worden opgeleverd. Uiteraard zullen wij hier dan op onze website en in onze nieuwsbrief bij stilstaan.

Bezoek de website van GGD Twente voor meer informatie over de activiteiten van GGD Twente: https://www.ggdtwente.nl

Voor vragen over dit project neem je contact op met Ilse van der Hoek, via 050 – 311 03 06 of via info@madmultimedia.nl

 


Tags voor dit artikel: Serious games